Het bedrijf

Oprichter

Na de opleiding chemische procestechniek begon Remco Schade in 1987 zijn carrière als productontwikkelaar van OTC-geneesmiddelen, aansluitend op de productontwikkelingsafdeling van de Unilever werkmaatschappij Unichema. Daaropvolgend werd hij manager productontwikkeling en kwaliteitscontrole bij diverse bekende loonproducenten van cosmetica- en gezondheidsproducten, binnen en buiten Nederland.

Het bedrijf

In 2008 startte Remco Schade met CosTec. De bedrijfsmissie om uitsluitend praktijkgerichte bedrijfsondersteuning te geven is een succesvol model: CosTec verleent anno nu wereldwijd ondersteuning aan klanten; van een beginnend bedrijf tot aan multinationals. Dankzij de zelfstandige positie en het uitgebreide kennisnetwerk worden uiteenlopende disciplines bij elkaar gebracht. Dit alles onder het motto: praktisch meedenken met elke klant, zodoende optimale dienstverlening leveren tegen een fatsoenlijke prijs.

CosTec is sinds 2009 lid van de Nederlandse Cosmetica Vereniging, waar zij regelmatig een actieve bijdrage op de voorlichtingsdagen leveren.

Bijdrage CosTec aan het TV programma ‘De Rekenkamer’- over zonnebrandcrèmes en hun samenstelling

CosTec B.V.
The Personal Care Specialist
Steenweg 11
4175 AD Haaften